המגזין

האקדמיה ליין של אלול

המקום האידיאלי לחובבי היין באשר הם. צוות המומחים של כרמי אלול משתף כאן בידע שצבר במשך שנים של לימוד והתנסות בגידול ענבי יין אורגני.
מתכנים מעולם הקולינריה והחקלאות ועד להלכות יין וסוגיות סביבתיות, כאן ניתן ללמוד על כל היבטי ייצור וחוויית היין.

מהו ביסולפיט ולמה הוא משמש ביינות? ביסולפיט, או גופרית דו-חמצנית, הוא חומר משמר נפוץ בתעשיית היין. הוא משמש לייצוב היין,
כולנו יודעים שזמן הוא ידידו הטוב ביותר של היין. הטעם העצי והעמוק שנותר בפינו לאחר טעימה של יין משובח, מספר
רוזה נחשב לעתים קרובות ליין עונתי, והוא מוגש לרוב מסוף האביב עד תחילת הסתיו. מביני עניין נוטים לא פעם לזלזל
תמיד רצית ללמוד כיצד מפיקים יין מהגפן ועד לבקבוק? מרכז המבקרים של כרמי אלול מזמין אותך לחוויה בלתי נשכחת שתכניס
יין טוב דורש מחויבות אינסופית. זוהי התובנה שמנחה אותנו בכל שלב מטיפוח הגפנים ועד שילוח ושיווק הבקבוקים. כל תהליך ייצור
יש יין אדום ויש יין אדום. לחובבי הקלאסיקות שבינינו, לקש הוא הבטחה לכל מה שאנו מצפים כשאנו בוחרים באדום. הגוף
האם את/ה מעל גיל 18?
אזהרה! מכיל אלכוהול יש להימנע משתייה מופרזת